Dallmayr
Barista schenkt latte-art in een cappuccinokopje van Dallmayr

Dallmayr
voor de gastronomische sector

Koffie, thee en koffiemachines voor de horecasector

De juiste koffieoplossing voor u

Genot is voor het ogenblik. De achtergebleven indruk is blijvend. Of het nu gaat om een restaurant, café, bakkerij, hotel of reis- en vrijetijdscatering: wij hebben de ideale koffieoplossing voor elke horecagelegenheid – van filterkoffiemachines tot volautomatische koffiemachines en portafiltermachines. Daarnaast leveren wij filterkoffie, café crème en espresso voor professioneel gebruik, evenals theespecialiteiten en chocolademelk. Aangepaste concepten en op maat gemaakte koffieapparatuur ronden onze cateringservice af - en daarmee ook de positieve totaalindruk in uw zaak. We geven u graag advies.

Uw voordelen in een oogopslag!

  • Wij zijn uw experts op het gebied van cateringbehoeften voor koffie, thee, chocolademelk en koffiemachines.
  • 360°-ondersteuning van levering, koffiemachineservice tot onderhoud
  • Wilt u een automatische koffiemachine of een portafiltermachine leasen? Wij bieden financieringsmodellen op maat.
  • Individueel advies en proeverij ter plaatse – het juiste assortiment en de passende koffiemachine voor elke zaak
  • Opleiding van uw personeel door de Dallmayr Academy

Best practice

Succesvol in de gastronomische sector

Inspireer uw gasten. Verhoog de omzet.

Met ideeën en producten –
even veelzijdig als de horeca

Filterkoffie voor hotels Biologische espresso in de koffiebar. Ice-tea to go. Wat uw catering ook nodig heeft, we kunnen u tips geven voor een perfecte bereiding en bieden u de juiste accessoires en creatieve receptideeën. We tonen u graag oplossingen om het genot niet alleen op te dienen, maar ook in scène te zetten. Een goede reden waarom uw gasten graag terugkomen.

Duurzame koffie en thee voor de horeca

Genot met biologisch en Fairtrade-keurmerk

Wilt u uw gasten duurzame koffie en thee aanbieden? Al decennialang vertrouwen we op kwaliteit bij het inkopen van ongebrande koffie, waarmee de boeren navenant hogere inkomsten behalen. De koffie is veelal afkomstig van kleinschalige producenten die hun plantages nog op natuurlijke wijze bewerken. Bovendien betrekken wij steeds meer groene koffie van uitdrukkelijk duurzame teelt, zoals voor Via Verde. Dit assortiment is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en omvat het volledige gamma: gebrande koffie, espresso en café crème in gecertificeerde biologische en fairtrade-kwaliteit.

Meer dan de helft van ons theeassortiment voor de gastronomische sector is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

De thee van Dallmayr en de duurzame koffieproducten van Via Verde tussen kopjes filterkoffie, cappuccino, espresso en thee voor de horeca.
Duurzaam goed De naam 'Via Verde' staat zowel voor het koffieassortiment als voor een holistisch concept – voor het 'groene pad' van Dallmayr. Het keurmerk is een exclusief teken van onze verantwoordelijkheid tegenover mens en natuur.

Nieuwe ontdekkingen: Inspiratie uit ons Dallmayr Magazine

Ons assortiment voor uw catering

Dallmayr-cappuccino met latte art hartmotief in een kop, met cateringaccessoires
Dallmayr-thee geserveerd in een theeglas met thee-accessoires
Chocolademelk van Dallmayr gegarneerd met witte chocoladestukjes
Beker voor coffee-to-go van Dallmayr gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen
Dallmayr-espresso loopt uit een portafiltermachine voor de horeca in twee zwarte espressokopjes
Portafiltermachine in de Dallmayr Academy Coffeepoints en displays
Volautomatische koffiemachine op een Dallmayr coffee point voor koffiemachines Koffiemachines en service

Uitstekende service. Prima oplossing.

De verwachtingen van uw gasten overtreffen en uw dagelijks leven gemakkelijker maken – dat is wat wij samen met u willen bereiken.

Of u nu een kleine, verfijnde bistro runt, een hotel met een internationale reputatie of een moderne bar, wij spelen specifiek in op uw eisen en behoeften.

Onze ervaring strekt zich uit van koffiebonen tot automatenservice. Al meer dan 50 jaar werken we samen met gerenommeerde machinefabrikanten. We hebben een overzicht van welke machine waar het beste past en adviseren u over alles, van praktische machines voor coffee-to-go tot iconische portafiltermachines. Inclusief het juiste financieringsmodel.

Ons servicepersoneel controleert of de koffiemachine goed staat afgesteld en geeft u tips zodat u het maximale uit elk kopje koffie haalt, zowel visueel als qua smaak. We staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

+49 531 / 38002-400

Bel naar onze gratis hotline of stuur ons uw vraag handig en gemakkelijk via het formulier:

Gegevensbescherming *

Alle Felder mit * sind Pflichtfelder
cookie-information