Dallmayr
Dallmayr automaten voor de perfecte cappuccino op kantoor

U zorgt voor het bedrijf.
Wij voor de koffie.

360°-service

Met liefde voor detail!

Dallmayr witte espressokopjes
Animatie Dallmayr bezorgdienst Dallmayr Express
Dallmayr volledig automatische koffiemachines voor op kantoor

We hebben de juiste oplossing.

Of het nu gaat om een drankautomaat, industriële koffieautomaat of snackautomaat.

Voor elk bedrijf en elke smaak bieden wij het juiste automatenconcept. Van de compacte koffieautomaat voor kleine kantoren en veelzijdige volledige automatische machines tot het modern vormgegeven verkoopstation met warme/koude dranken en snacks in de huisstijl van uw bedrijf.

Maak de werkdag voor uw medewerkers en klanten zo aangenaam mogelijk en bied hen koffiegenot van de hoogste Dallmayr-kwaliteit. Wij willen graag samen met u een individuele koffieoplossing voor uw kantoor ontwikkelen.

Concepten

Moderne ambiance, liefdevolle details en een goede kop koffie:
Dit zijn de concepten van Dallmayr.

Of het nu thuis is of op het werk, genot heeft veel te maken met zich goed voelen. Een aantrekkelijk interieur zorgt voor een prettige sfeer waarin zowel personeel als gasten graag werken en ontspannen.

Wij erkennen deze trend en zorgen dankzij onze flexibele en modulaire ruimteconcepten voor een duidelijke "feelgood factor". Van een compact coffeepoint tot een volledig uitgeruste koffie- of snacklounge – wij vinden de perfecte oplossing voor elk bedrijf.

Voor de beste koffie op kantoor

Genot hoeft op het werk geen onbekend woord te zijn.
Het perfecte kopje koffie en thee op kantoor kan kleine wonderen verrichten.

Bij ons krijgt u niet alleen de koffiemachine die op uw wensen is afgestemd, maar alles voor verfijnd en gevarieerd koffie- en theegenot.

Van klassieke gebrande koffie tot volle espresso en van fijne café crème tot oplosbare specialiteiten en diverse geselecteerde theesoorten. Alles in de beste Dallmayr-kwaliteit.

Uw expert voor koffieservice

Duurzaamheid

Koffieplanten worden beoordeeld in de plantageNu ontdekken

Dallmayr Pay

Dallmayr Pay-betalingssysteem met kaartNu ontdekken

Ruimte om te genieten

Genieten heeft veel te maken met zich goed voelen. Goede koffie smaakt nog beter als de ambiance goed is.

Een sfeervol interieur zorgt voor een prettige sfeer waarin medewerkers en klanten graag ontspannen, communiceren en werken. De beste ideeën op kantoor ontstaan vaak bij een kop koffie. Met Dallmayr Ambiente – de ruimteconcepten rond koffie – bieden wij een aangename omgeving buiten de theekeuken op kantoor.

Dankzij de flexibele en modulaire mogelijkheden van het compacte coffeepoint tot de volledig uitgeruste, op maat gemaakte koffielounge in uw huisstijl, is er voor elke locatie een succesvolle oplossing – ook voor uw bedrijf.

Wilt u dat de Dallmayr Express ook naar u toe komt?

Neem contact op met een adviseur bij u in de buurt

Dallmayr contactformulier automatenserviceDallmayr Express service voor kantoren
×

Dallmayr Vending & Office Belgium Avenue Landas 2 boîte 5, 1480 Saintes Tel. +32 (0) 2356 80 34 E-mailadres infodallmayrbe

Dallmayr Vending & Office Belgium Rue de l'Expansion 1, 4460 Grâce-Hollogne Tel. +32 (0) 4247 38 44 Fax +32 (0) 4247 02 33 E-mailadres infodallmayrbe

Gegevensbescherming *

Alle velden met een * zijn verplicht

cookie-information