Dallmayr
Kwaliteit van Dallmayr sinds 1700.

Kwaliteit van Dallmayr

Sinds 1700.

De naam Dallmayr staat voor uitstekende product- en servicekwaliteit met een traditie van meer dan 300 jaar en is een van de bekendste Duitse koffiemerken.

Wij zijn lokaal geworteld in München - en tegelijkertijd wereldwijd actief. Uit de handel in lokale en internationale delicatessen ontstond in de loop van de tijd de beroemde delicatessenzaak met haar eigen gastronomie en evenementencatering. De koffiehandel en de automatenservice ontwikkelden zich de afgelopen 50 jaar tot de grootste afdelingen van het bedrijf. Onze ervaring in de verschillende afdelingen en de bundeling van deze competenties maken ons vandaag een gerespecteerde partner in de handel, in de dienstensector en in de gastronomie.

Alois Dallmayr – Vele takken onder één kruin.

Alois Dallmayr of kortweg Dallmayr is een van de grootste delicatessenzaken in Europa met een traditie van meer dan 300 jaar en een van de bekendste Duitse koffiemerken. Veel verschillende bedrijven opereren vandaag onder dit dak.

Het bedrijf is nog steeds in familiebezit en wordt gerund door Wolfgang Wille en Florian Randlkofer – de twee persoonlijk aansprakelijke vennoten van de holding Alois Dallmayr. Deze is opgedeeld in verschillende afdelingen:

Dallmayr Kaffee evenals Vending & Office, Delikatessenhaus, catering, restaurant, café-bistro en verzend- resp. cadeauservice. Het moederbedrijf in München is een instituut en trekt elk jaar ongeveer 2,8 miljoen inwoners en bezoekers van over de hele wereld aan.

Dallmayr Kaffee is een van de toonaangevende merkartikelen voor­levensmiddelen-verbruiksgoederen in Duitsland. Naast het topmerk prodomo zijn de beroemdste merken capsa en Crema d'Oro. Jaarlijks wordt er meer dan 80.000 ton koffie in eigen koffiebranderijen in Duitsland gebrand en via de levensmiddelenhandel en rechtstreeks aan hotels, bars en restaurants verkocht. Ook in de afdeling Vending worden deze gebruikt.

Met meer dan 100.000 koffieautomaten, automaten voor koude dranken en snackautomaten is Dallmayr Vending & Office een van de toonaangevende exploitanten van automaten in Europa. Wereldwijd is deze afdeling actief in 18 landen.

Hoe alles begon Dallmayr in de loop van de tijd

Wolfgang Wille riecht an gerösteten KaffeebohnenKonrad Werner Wille spricht mit Kaffee ExpertenPortrait Alois DallmayrEinblick in das Dallmayr DelikatessenhausVerkäuferinnen und Kunden im Dallmayr Kaffeeladen in den 1950er JahrenAnsammlung von Frauen vor dem Dallmayr Delikatessenhaus um 1900Parkplatz mit vielen Dallmayr Kaffee VW Bullis des Alois Dallmayr Automaten-Services
cookie-information