Dallmayr
Kwaliteit van Dallmayr sinds 1700.

Kwaliteit van Dallmayr

Sinds 1700.

De naam Dallmayr staat voor uitstekende product- en servicekwaliteit met een traditie van meer dan 300 jaar en is een van de bekendste Duitse koffiemerken.

Wij zijn lokaal geworteld in München - en tegelijkertijd wereldwijd actief. Uit de handel in lokale en internationale delicatessen ontstond in de loop van de tijd de beroemde delicatessenzaak met haar eigen gastronomie en evenementencatering. De koffiehandel en de automatenservice ontwikkelden zich de afgelopen 50 jaar tot de grootste afdelingen van het bedrijf. Onze ervaring in de verschillende afdelingen en de bundeling van deze competenties maken ons vandaag een gerespecteerde partner in de handel, in de dienstensector en in de gastronomie.

Alois Dallmayr

Alois Dallmayr

Vele takken onder één kruin.

Carrière

Carrière

Opleiding & carrière bij Dallmayr.

Zwei Hände auf einer Laptoptastatur mit einer Tasse Kaffee

In één woord

Pers & actualiteit

ads Contact

Contact

De korte weg is de beste.

Hoe alles begon
Dallmayr in de loop van de tijd

Wolfgang Wille riecht an gerösteten KaffeebohnenKonrad Werner Wille spricht mit Kaffee ExpertenPortrait Alois DallmayrEinblick in das Dallmayr DelikatessenhausVerkäuferinnen und Kunden im Dallmayr Kaffeeladen in den 1950er JahrenAnsammlung von Frauen vor dem Dallmayr Delikatessenhaus um 1900Parkplatz mit vielen Dallmayr Kaffee VW Bullis des Alois Dallmayr Automaten-Services
cookie-information