Dallmayr
Dallmayr x ÖSCHBERGHOFLounge in Hotel Öschberghof met twee drankjes op een tafeltje voor de open haard

Aankomen in wellness

Dallmayr zorgt voor onvergetelijke verwenmomenten op de Öschberghof

Genesteld in het heuvellandschap tussen het Zwarte Woud, Zwitserland en het Bodenmeer ligt Öschberghof in Donaueschingen. Een wellnessweekend, een actieve vakantie of een conferentie – het luxe 5-sterrenresort zorgt voor een compleet nieuw vakantiegevoel en biedt zijn gasten de perfecte sfeer voor een ontspannen vakantie en een zorgeloos zakenverblijf. Dallmayr heeft een op maat gemaakt verwenconcept ontwikkeld en begeleidt gasten tijdens hun wellness- of conferentiereis met fijne koffie- en theespecialiteiten.

Uitgebreid ontbijtbuffet met een selectie van Dallmayr-thee voor de cateringbehoeftenUitzicht op Öschberghof

Op een verwenreis met Dallmayr

De verwenreis begint onmiddellijk na het inchecken met een welkomst-theecocktail, speciaal gecreëerd voor de Öschberghof: een mix van rooibosthee van Dallmayr en Riesling-sekt van Öschberghof. Bij aankomst in de moderne en liefdevol ingerichte kamers en suites kunnen gasten zich vanaf het eerste moment thuis voelen met een espresso uit de capsa roombar van Dallmayr of een vers gezet kopje thee. Overdag nodigt de 'daybar' van het hotel u uit om in een gezellige huiskamersfeer te vertoeven met een goed kopje specialty coffee van Dallmayr en een perfect passend marsepeingebakje.

In de spa en gym kunnen de gasten de hectiek van alledag van zich af laten glijden. Op meer dan 5.000 vierkante meter bieden vier ontspanningsruimtes tussen het zwembad en de fitnessruimte voldoende ruimte om te ontspannen met een rustgevend kopje thee uit het kleurrijke thee-aanbod van Dallmayr. Na de sauna zorgen de speciaal voor de spa ontwikkelde wellness-theeën voor een welkome verkoeling.

Loungehoek in de hydda van Dallmayr in het Europa-Park - Horecamedewerker serveert Dallmayr-koffie bij de mobiele koffiebar in Europa-Park
Dallmayr-koffie in emaillen kopje naast bloemenvaas op rood en wit geruit tafelkleed

Ook op culinair gebied heeft Öschberghof veel te bieden. Terwijl de trattoria en pizzeria 'Hexenweiher' de gasten meeneemt op een reis naar Italië en een bijpassende espresso serveert, genieten de gasten in de onlangs door Dallmayr ontworpen Öventhütte van koffie uit emaillen kopjes met merkdetails. Een rustieke ervaring!

De zogenaamde 'Esszimmer' (eetzaal) en het fine-diningrestaurant 'Ösch Noir' ronden de verwenreis af met een selectie van fijne koffiespecialiteiten van Dallmayr. "Dat is het mooie van de samenwerking met Dallmayr. Dankzij het veelzijdige aanbod van de cateringservice van Dallmayr hebben we voor elke gelegenheid en elke behoefte een individuele oplossing gevonden", vertelt Mirjam Felisoni, F&B-manager en procuratiehouder van Öschberghof, opgetogen over het partnerschap.

Een absoluut hoogtepunt wacht de hotelgasten in de cocktailbar: twee bartenders die graag experimenteren en geschoolde baristi bereiden verse filterkoffie voor de gasten en serveren telkens weer nieuwe, inspirerende koffiecreaties die ze in nauwe samenwerking met de koffie-experts van Dallmayr ontwikkelen.

Ook voor conferenties, workshops en congressen zorgt Dallmayr met mobiele koffieoplossingen voor de perfecte koffiepauze. In de in totaal acht evenementen- en vergaderzalen staan hoogwaardige koffiebars ter beschikking, waar conferentiegasten gemakkelijk een kopje koffie of thee kunnen zetten. Het systeem is modulair opgebouwd en kan afhankelijk van de plaats van gebruik flexibel worden uitgebreid.

Cappuccino en espresso van Dallmayr in kopjes op een bijzettafeltje voor een Dallmayr-ligstoelVers gezette Dallmayr Röstkunst Sigiri Estate filterkoffie met filterkoffie-accessoires

Sterke partners

De Öschberghof werd tussen 2015 en 2019 volledig gerenoveerd en uitgebreid en is sindsdien met zijn indrukwekkende architectuur, uitgebreide portfolio van diensten en eersteklas service een van de meest fascinerende vijfsterren superior hotels in Duitsland. Dallmayr kon in 2018 overtuigen met zijn op maat gemaakte verwenoplossingen en begeleidt het hotel sinds de plannings- en bouwfase als ideeënbedenker en sterke gastronomische partner.

cookie-information