Dallmayr
Café-bistro Dallmayr - soevereine klassiek in een opgewekte sfeer

Café-Bistro Dallmayr

Een koffiehuis voor genieters

Direct boven de delicatessenzaak in de Dienerstraße nodigt de klassiek-elegante café-bistro u uit voor een kleine én grotere pauze. In een ontspannen sfeer kunnen onze gasten hier de hele dag genieten van typische Dallmayr-lekkernijen - van uitgebreide ontbijtarrangementen en lichte bistrokeuken tot zelfgemaakte gebakjes en taartjes. Net zo liefdevol geselecteerd is onze drankenkaart. Naast heerlijke Dallmayr koffie- en theespecialiteiten vindt u aperitieven, heerlijke wijnen en champagnes.

Gastronomisch ontbijt met uitzicht op de Frauentürme

Bircher muesli en fruitsalade, hummus van rode biet en avocado of liever eendenlevercrème en gerookte zalm? Wat uw smaak ook prefereert, onze liefdevol samengestelde ontbijtaanbiedingen zijn de perfecte start van de dag. Des te meer omdat u ervan kunt genieten in een legendarisch decor - met uitzicht op de Frauentürme, het beroemdste monument van München.

Fijne bistrokeuken met niveau

Licht, veelzijdig en geraffineerd van smaak: tijdens de lunch maakt onze gerenommeerde chef-kok Elisabeth Gassner en haar team van 5 personen lichte bistrogerechten in de stijl van Dallmayr. Visliefhebbers komen daarbij evenzeer aan hun trekken als fans van soep, pasta, vleesgerechten en natuurlijk desserts. Korte wachttijden en een charmante service maken van de lunchpauze in de café-bistro een totaal ontspannende ervaring.

Tijd voor een zoete pauze

Een kleine pauze in de namiddag? Onze café-bistro is precies de geknipte plek daarvoor. Bistromanager Aleksandar Rasic en haar team serveren heerlijke gebakjes uit de eigen patisserie: petitfours, fruitige soorten Charlotte à la crème, Prinzregententorte en nog veel meer. Onze barista bereidt de passende koffiespecialiteiten van het huis voor u met eersteklas Italiaanse espressomachines aan de bar. Natuurlijk zijn er ook nog de fijne Dallmayr-theeën van over de hele wereld! Wij bekommeren ons om uw wensen, u geniet.

Elegantie ontmoet gezelligheid

Edele stucplafonds, eikenhouten lambrisering, Weense Thonet-stoelen en roodfluwelen sofa’s waarop je graag neerzijgt - om te keuvelen, om de krant te lezen en natuurlijk om te eten. Onze café-bistro in het hart van München is een plek waar elegantie en gezelligheid samenkomen. Sfeervol verrijkt met veel mooie details: kolommen en tafels van Jura-marmer, wandlampen van de beroemde Porzellan Manufaktur Nymphenburg en onze kleine mascotte eveneens afkomstig van Nymphenburg: een blauwgele papegaai die de gasten hartelijk verwelkomt aan de ingang.

Evenementen en feesten: Vier feest bij ons!

Bent u op zoek naar een stijlvolle locatie voor uw familiefeest of een bedrijfsfeest? Hiervoor opent de café-bistro heel exclusief ook 's avonds zijn deuren - sfeervolle ambiance en uitstekende catering inbegrepen!

Snelle bistrokeuken in het hart van München

Het uitzicht op de torens van de Frauenkirche in München is legendarisch en het menu biedt gevarieerde, lichte bistrogerechten met de klasse van Dallmayr, fijne patisserie en natuurlijk onze eigen koffie- en theespecialiteiten.

Café-Bistro Dallmayr

Dienerstraße 14, 80331 München
Telefon: +49 89 / 2135 - 110
E-Mail: cafedallmayrde

Openingstijden

Montag - Samstag ab 09:30 bis 18:00 Uhr

Please note We are closed on Sundays and public holidays (Bavaria).

Dear guests,
We are currently happy to accept reservations via our online reservation tool.
Please note, due to legal requirements dogs are not allowed in our restaurant area.
We are looking forward to your visit.
The Café-Bistro Dallmayr Team
cookie-information